Tel de kleur die jij het vaakst hebt aangekruist en lees hier onder welke vibe je hebt

Meeste antwoorden blauw:

Jij hebt echt een 80’s vibe! Jij zegt waar het op staat, net zoals de punkers uit deze tijd! Je bent niet bang voor een relletje, maar probeert wel altijd rechtvaardig te zijn. Tip: Niet iedereen zit altijd te wachten op een redder (of punker) in nood. Check eerst even bij je vrienden hoe je ze het beste kan helpen! Iedereen heeft een andere grens, misschien bedoelt die ander het niet verkeerd maar heeft ie gewoon niet door waar de grens ligt?

Meeste antwoorden paars:

Jij hebt echt een 90’s vibe! Jij zorgt net zo goed voor je friends als voor je Tamagotchi! Je wilt de fijne sfeer bewaren voor je vriendengroep. Tip: Tamagotchi’s huilen als ze hulp nodig hebben, mensen doen dit meestal niet. Vraag ook eens aan een vreemde of die oké is als je denkt dat je ongewenst gedrag ziet! Zo zorg je ervoor dat de sfeer fijn blijft voor iedereen!

Meeste antwoorden groen:

Jij hebt echt een 00’s vibe! Je voelt de vibe van de rest van de groep supergoed aan en je hebt een echt groepsgevoel! Tip: Je bent opmerkzaam maar niet de eerste die ingrijpt. Supergoed dat je het ziet maar durf er iets van te zeggen als gedrag niet oké lijkt! Je kan dit ook doen samen met een friend. Met de vraag Ben je oké beschuldig je niemand direct maar je geeft wel de kans om iets wat vervelend kan zijn te veranderen. Zo zorg je ervoor dat de sfeer voor iedereen top is!

Meeste antwoorden roze:

Jij leeft echt in het nu en hebt een echte 10’s vibe! Je bent helemaal up-to-date en kent alle ins en outs van je online friends. Je spreekt je supergoed online uit als je gedrag ziet wat niet oké is! Tip: Leef niet alleen online, maar ook offline! Niet alles speelt zich af op je telefoon, kijk ook om je heen of de party voor iedereen Instaworthy verloopt. Ben niet bang om op iemand af te stappen en te vragen of diegene oké is als je denkt dat je ongewenst gedrag ziet!